Ембрако Компресори

Уживајте во гарантираниот квалитет на Ембрако компресори и агрегати од нас како овластени дистрибутери.

Контрола на температура

Кликнете доле да ги видите најновите и најефикасните технологии за контрола на температурата.

C-gas Фреони

Единствен овластен дистрибутер на една од водечките фирми во светот за фреон.

previous arrow
next arrow
Slider

Пратка

Најдобра Цена

Гаранција

Брендови што ги носиме

Категории

Фреон
Климатизација
Бакарни цевки
Агрегати
Термостати
Пресостати
Компресори
Одвојувачи
Вентили

Имате прашања? Контактирајте не!

Јавете се

+389 2 3114-095

Оставете ни порака