Повелете да разговараме

Со задоволство ќе ви помагаме за сите прашања околу нашите услуги и производи.
Не се двоумете да не контактирате.


Контакт:

02 3115 694
info@doganfrigo.com
Булевар 8ми Септември бр.23А


Оставете ни порака: