Спореди

2x Bitzer 4CES-6.Y

Additional information

Апликација

Фреон

Бренд на Компресор

Compressor Quantity and Power (Pcs-Hp)

Ладилен Капацитет (-10/+40°C)

Ладилен Капацитет (-10/+45°C)

Ладилен Капацитет (-10/+50°C)