Embraco Compressors

Shijoni cilësinë e garantuar të Embraco kompresorëve dhe agregatëve nga ne si distributorë të autorizuar.

Kontroll i temperaturës

Klikoni më poshtë për ti parë teknologjitë më të reja dhe më efektive për kontrollin e temperaturës.

C-gas Freone

Distributori i vetëm i autorizuar i një prej kompanive udhëheqëse të freonit në botë.

previous arrow
next arrow
Slider

Dërgesë

Çmime më të mira

Garanci

Brendet që i mbajmë

Kategoritë

Freone
Klimatizim
Gypa bakri
Agregate
Termostat
Presostate
Kompresor
Ndarës
Valvula

Keni pyetje? Na kontaktoni!

Na telefononi

+389 2 3114-095

Na lini një mesazh