Urdhëroni të bisedojmë

Ne do të jemi të lumtur t’ju ndihmojmë për çdo pyetje në lidhje me shërbimet dhe produktet tona.
Mos hezitoni të na kontaktoni


Kontakt:

02 3115 694
info@doganfrigo.com
Bulevar 8mi Септември nr.23А


Na lini porosi: