Pse neve?

Që 30 vite ne e zhvillojmë ekspertizmin tonë për t’ju ofruar zgjidhje më efikase dhe më të zgjuara për nevojat e juaja dhe ndërtojmë marrëdhënie afatgjata, e të besueshme me klientët tanë.

Kompania DOGAN FRIGO me këtë emër është e njohur që nga viti 2007, por ne kemi qenë në treg që nga viti 1991, si një dyqan për kompresorë dhe shërbime frigoriferike “DOGAN”. Sot merremi me shitjen e të gjitha pajisjeve të ftohjes, nga frigoriferë shtëpiak, deri te vitrinat dhe dhomat e ftohjes për supermarkete, fabrikat e mishit, perimet, frutat, si dhe shitja e pjesëve rezervë në fushën e klimatizimit.

Ne jemi distributorë të autorizuar të:

  • Embraco (Embraco Aspera) kompresorëve dhe agregateve që përdoren tek frigoriferët shtëpiak, vitrina e marketeve dhe agregatët e dhomave të ftohjes.
  • Freonet numër një në botë DuPont, si dhe freonet e Turqisë C Gas. Kemi freone R134a dhe R600 që përdoren për frigoriferët shtëpiak dhe klimatizimit për makina, lloje R22 dhe R404a që përdoren për ftohje të vitrinave dhe dhomave të ftohjes, llojet R407c dhe R410a që përdoren për klimatizim shtëpiak, chiller dhe pompat e nxehtësisë (llojet R22,R407c, R410a)
  • Halcor gypa të bakrit nga të gjitha madhësitë dhe të gjitha llojet e pajisjeve të bakrit
  • Copeland kompresorë skroll (ZR, ZB, ZF…), hermetik (CR dhe CS), dhe gjysmë hermetikë të përdorur për chiller, pompat e nxehtësisë, agregatët e dhomave të ftohjes etj
  • Mitsubishi, LG и Hitachi kompresorë për paisjet e klimatizimit me freon të llojit R22, R407c dhe R410a.
  • ZiyaCold agregate, kondensatorë dhe avullues, që përdoren për vitrina dhe dhoma për ftohje në supermarkete, fabrika për mish, perime dhe fruta.

Përveç produkteve të mësipërme, tek ne mund të gjeni edhe termostate të zakonshme dhe dixhitale, ventilator, filtra, valvula, kondensatorë për pajisje të klimatizimit, alete Refco dhe shumë pjesë të tjera që mund t’i shihni këtu.